ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΩΝ

ΝΥΦΙΚΑ ΒΕΡΓΙΝΑ

Ένα παλάτι στη καρδιά του Πειραιά, που στεγάζει τα όνειρα κάθε νύφης!
Ονειρεμένα Νυφικά Βεργίνα
Στο υπέροχο νεοκλασικό κτίριο της οδού Νοταρά 47, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Υπέροχες νυφικές δημιουργίες, επωνύμων οίκων και δημιουργίες του ατελιέ του οίκου Βεργίνα καλύπτουν και τα πλέον απαιτητικά γούστα! Η πολυετή πείρα του οίκου Βεργίνα, στο χώρο του νυφικού, αποτελεί εγγύηση για ένα τέλειο γάμο.

Η σημασία στη λεπτομέρεια, το τελικό φινίρισμα, η άψογη εφαρμογή και τα πολύτιμα υλικά έκαναν τον οίκο Βεργίνα χρόνια τώρα να ξεχωρίζει. Η πλούσια συλλογή νυφικών, με διαφορετικό στυλ και ύφος, καταξίωσαν τον ιστορικό οίκο μέσα στον χρόνο. Έτσι νέες ιδέες αγκαλιάζουν το κλασσικό και πορεύονται μέσα στον φανταστικό κόσμο του νυφικού. Μέσα σε αυτόν τον υπέροχο χώρο μπορείτε να βρείτε μοναδικά αξεσουάρ γάμου, στέφανα, λαμπάδες και μπομπονιέρες που θα κάνουν τον γάμο σας αξέχαστο.

Δημιουργήστε μαζί μας από την αρχή, το νυφικό που έχετε φανταστεί, κάνοντας το όνειρο σας πραγματικότητα σε ασύλληπτα προσιτές τιμές.

Τα Νυφικά Βεργίνα δημιουργούν για εσάς το νυφικό που έχετε φανταστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχέδιο με ξεχωριστά υφάσματα.

ΑΤΕΛΙΕ
Οίκου Βεργίνα
Όλα μας τα νυφικά κατασκευάζονται ανάλογα με τον τύπο και το σώμα της κάθε γυναίκας. Επισκεφτείτε το ατελιέ μας για να δημιουργήσουμε το νυφικό των ονείρων σας.

ΝΥΦΙΚΑ ΒΕΡΓΙΝΑ BINTEO

Instagram @nifika_vergina
© ΝΥΦΙΚΑ VERGINA – All Rights Reserved | Κατασκευή :
Total: